DoxFlow

“Bij Doxflow zeiden ze: ‘dat contract klopt van geen kant’.”

Bram van der Steen was als jonge adviseur klaar om zichzelf te bewijzen bij Handass Financieel Advies, zelfstandig adviseur van Regiobank. Toen hij het recent vernieuwde printcontract zag, schrok hij: “400 euro per maand, dat vond ik veel geld voor een kantoor dat vooral papierloos werkt.” Hij ging op onderzoek uit. Daarbij kwam Bram bij Doxflow terecht, die het oude printcontract met hem doornam.

Succes verzekerd
Handass Financieel Advies gaat normaal gesproken zelf om de tafel zitten met mensen om kleine lettertjes en grote cijfers te doorspitten. Als onafhankelijke verzekeraar doen zij hun uiterste best om hun klanten zoveel mogelijk opties tot financiële zekerheid te geven. Opties die hun voormalige printerleverancier niet leek te bieden. “Bij Doxflow zeiden ze: ‘dat contract klopt van geen kant’”, weet Bram nog.

“Het contract was stilzwijgend verlengd, wat op zich al niet netjes was. Daarbij bleek het dat de printer die hier bleef staan, na de vorige periode al afbetaald was” vertelt hij. “Doxflow kon ook nog eens aantonen dat het bedrag dat wij betaalden ver boven marktconform was.” Een grote schok voor een onderneming die zelf marktconformiteit hoog in het vaandel heeft staan.

Zorgeloos zakendoen
In Doxflow vond Handass een partner die op gelijke golflengte zit. Wanneer je mensen een persoonlijke benadering biedt om zorgenvrij te leven, zonder zich het hoofd te breken om (financiële) randzaken, verwacht je hetzelfde van je eigen zakelijke partners, aldus Bram. “Doxflow keek meteen hoe we het vorige contract open konden breken en kwam met een deal die veel beter paste bij onze behoeften, én ons budget. Van de vorige leverancier zijn we nog steeds niet helemaal af, maar van begin tot eind heeft Doxflow ons geholpen om er het beste van te maken. Het enige dat me zorgen baarde, was dat ze helemaal in Amsterdam zitten, ver verwijderd van ons Brabant.”

“Maar omdat Doxflow meerdere monteurs heeft op verschillende locaties, zijn ze altijd snel ter plekke.” Omdat een printer altijd onverwachts stuk gaat, is het natuurlijk wel fijn dat het probleem ook snel opgelost wordt. Gelukkig is dat geen dagelijkse kost voor Handass: “Of wij wel eens problemen met de printer hebben? Nee, maar zo’n ding moet het gewoon doen. Het is fijn als je daar geen omkijken naar hebt.”

Samenwerking moet leuk zijn
“Als er wel zorgen of problemen zijn, dan moet dat gewoon snel opgelost worden”, vervolgt Bram, dan heeft hij snel contact met Cem van Doxflow. “Als ik iets nodig heb, reageert hij altijd direct. Dan blijft zoiets ook niet liggen.” Doxflow ziet een samenwerking gewoon als een feestje. Op feestjes ben je punctueel, sociaal en neem je af en toe een blijk van waardering mee.

“Cem is hier ook een keer langsgekomen, niet eens omdat er wat aan de hand was maar gewoon uit interesse. Toen had hij gebak meegenomen. Die persoonlijke benadering, dat vind ik toch wel heel prettig,” vertelt Bram. Doxflow biedt Bram meer dan alleen een nieuw printcontract, maar ook een stukje zelfstandigheid. ‘Ik weet nu wel beter op welke kleine dingen ik moet letten in zo’n contract. Hij sluit af met een knipoog: “In het contract van Doxflow heb ik geen vreemde clausules op kunnen merken, nee.”

Wil jij ook zorgeloos werken?
Wil jij, net als Handass, ook gewoon je werk kunnen doen, zonder onverwachte verrassingen? Doxflow adviseert welke exacte printbehoeften passen bij de werkzaamheden van jouw bedrijf en zorgt voor een passende aanbieding. Dat gaat gepaard met een persoonlijke benadering (en af en toe een ludieke actie en lekkernij). Zo’n samenwerking is niet te printen. Doxflow is niet alleen op papier de beste partner, wij doen net wat meer dan een contract kan uitdrukken (of uh… afdrukken).

Handass Financieel Advies, zelfstandig adviseur van Regiobank, gevestigd in Middelbeers en Vessem (Noord-Brabant), helpt en adviseert mensen onafhankelijk op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Deze onafhankelijke status is in het voordeel van de klant, die kan overwegen tussen verschillende aanbieders. Daarnaast is het bureau de zelfstandig adviseur van Regiobank om mensen, jong en oud, te helpen met hun bankzaken. Op zoek naar een gedegen advies dat afgestemd is op jouw persoonlijke behoeften? Kijk op www.handass.nl

Doxflow staat voor:

Persoonlijke benadering

Kwaliteits printers

Superieure service

Slimme softwareoplossingen