Ontdek de meerwaarde van Doxflow

De printerpartner die met je meedenkt

DOCUMENTMANAGEMENT SPECIALISTEN

Als totaal printpartner voor de gehele randstad, levert Doxflow het hele pakket: Printoplossingen, service, documentmanagement en documentbeheer. Digitalisering van je documenten, archiveren en smart-printing: Voor ons is het opzetten van een printinfrastructuur gesneden koek. Zo hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden. We doen dat door middel van:

  • Goede en doeltreffende analyse;
  • Kennis van de nieuwste techniek, hardware en softwareprogramma’s;
  • Razend snelle service.

Het begint met een goede analyse van je hele document flow

Welke printer en welke dienst past bij jouw bedrijf en bij jouw behoefte? Ook in het huidige digitale tijdperk maken veel bedrijven nog gebruik van printers. Doxflow doet aan maatwerk. We maken een accurate inschatting, gebaseerd op ruime ervaring, en passen daar de keuze voor een bepaalde printer en software op aan. Wij gaan als bedrijf voor de gunfactor. Dat is de basis van onze samenwerking met jou, en tevens de basis voor een goede analyse. We gaan niet voor de korte termijn, maar voor de lange relatie. Daarom willen we altijd objectief en 100% transparant zijn. We noemen de voor- en de nadelen, en we laten je zien hoe en waar je kunt besparen. Persoonlijk, professioneel en met plezier.

Met kennis van de nieuwste printtechnieken

De rol van printers in het bedrijfsleven gaat allang veel verder dan slechts de productie van papier met tekst. Met de komst van multifunctionele apparaten, is er een wereld aan mogelijkheden ontstaan. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet. We denken aan duurzaamheid, maar ook aan werktijd en interne communicatie.

Smart-printing heeft grote stappen gemaakt. Met slimme follow-me software is het mogelijk om in je hele bedrijf te printen, zonder dat daarmee de integriteit en veiligheid (AVG) van een document in gevaar komt. Dat zijn oplossingen die met je mee groeien. Zo bespaar je tijd, geld en papier. Ben je bezig met het digitaliseren van je documenten? Zoek je een manier om jouw bestanden op een logische en overzichtelijke manier te ordenen? Doxflow is specialist op het gebied van software die jou kan helpen om passend systeem aan te brengen. Bestanden opslaan, ordenen en verwerken, en dan op zo’n manier dat je het gemakkelijk terug kunt vinden; daar zijn we goed in.

Snelste service in de gehele randstad!

Snelheid en kwaliteit zijn de pijlers van veel bedrijven, en dat snappen we. Wij vinden het belangrijk dat problemen snel worden gefikst. Vanuit onze vestiging in Amsterdam kunnen wij snel ter plaatse zijn met een passende oplossing. Zo kunnen we garanderen dat jullie vaste printspecialist binnen een werkdag op de stoep
staat om jullie weer op weg te helpen. Geen lange wachttijden of antwoordcentrales.

Ben je op zoek naar een oplossing voor jouw bedrijf, of wil je een offerte op maat? Neem dan contact met ons op!

All -inclusive
LEASE CONTRACTEN

Eigen engineers met
FLEXIBELE WERKTIJDEN

Een snelle en
PERSOONLIJKE SERVICE

Hoe kunnen wij je helpen?

Denk aan besparingen op dure (kleuren)toners of te hoge maandelijkse vaste kosten van een printercontract.
Kortom, heb je het idee dat het beter, persoonlijker en flexibeler kan en ben je benieuwd of we betere apparatuur kunnen plaatsen voor mogelijk lagere kosten, neem dan contact met ons op.