Printer leasen

Drempelloos leasen maakt topmerken betaalbaar

Wil je zorgeloos zakelijk printen? Laat Doxflow dan een huurprinter bij je plaatsen. Je wordt compleet ontzorgd: van de printer tot aan de service, het onderhoud en de verbruiksmaterialen. Een printer huren is al mogelijk vanaf één professionele printer. Wij vertellen je graag hoe we je huidige invulling technisch en financieel kunnen verbeteren.

Is bijvoorbeeld een van de volgende situaties van toepassing?

  • Je maakt gebruik van een simpele printer voor jouw onderneming en wil graag opschalen naar een kwaliteitsprinter, waarmee je snel en makkelijk kunt printen en waarmee scannen ook moeiteloos werkt.
  • Binnen het huidige contract worden veel extra kosten gemaakt. Bijvoorbeeld voor kleurenafdrukken. Laat Doxflow je adviseren of ze je kunnen helpen deze hoge kosten terug te brengen. Ondanks dat je misschien nog een langer lopend contract hebt, wellicht kunnen we je toch hiermee helpen.
  • Je huidige leasecontract loopt af en je bent benieuwd wat andere leasepartners te bieden hebben. Je oriënteert je op de mogelijkheden.
  • Je hebt nog een langer durend leasecontract, maar je bent niet tevreden over de dienstverlening van je huidige leverancier. Mogelijk kan de service beter en persoonlijker, krijg je rare facturen of na de verkoop en het plaatsen van de apparatuur heb je nooit meer wat vernomen. Klanten geven vele redenen aan waarom zij de service en flexibiliteit van Doxflow prettig vinden.

Waarom kiezen voor Doxflow?

Als professionele printerpartner biedt Doxflow in de meeste gevallen haar klanten een alles-in-één-contract: Een betrouwbare printer, deskundige service, preventief onderhoud én alle verbruiksmaterialen zijn inbegrepen in het contract en worden automatisch toegestuurd. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Je profiteert van het gemak, de zekerheid en de kwaliteit van een professionele printer van een betrouwbaar topmerk. Bovendien wordt de printer periodiek onderhouden en kun je vertrouwen op een snelle reparatieservice van vakkundige engineers. En groeit je onderneming of verandert de bedrijfsstrategie en heb je een andere printer nodig met meer mogelijkheden? Dan denkt Doxflow graag met je mee. Wij bieden flexibiliteit en een persoonlijke aanpak. Zo kunnen we het leasecontract volledig aanpassen aan jouw wensen.

All-inclusive
LEASE CONTRACTEN

Eigen engineers met
FLEXIBELE WERKTIJDEN

Een snelle en
PERSOONLIJKE SERVICE

Kosten besparen met printer leasen

Een goedkope zakelijke printer kopen, kan een goede keuze lijken, want de aanschafwaarde is te overzien en je zit nergens aan vast. Maar als je een simpele printer hebt aangeschaft, blijkt deze in de meeste gevallen duur in het verbruik. De kosten die je maandelijks kwijt bent aan toners, cartridges of reparaties bij storingen kunnen hoog oplopen.

Kies je voor een leasecontract? Dan ben je niet alleen verzekerd van een hoge kwaliteit professionele printer met flink meer mogelijkheden, maar ook van uitstekende service, preventief onderhoud en alle verbruiksmaterialen. Je sluit een all-in-leasecontract af, koopt een voorraad papier en je kunt voortaan zorgeloos zakelijk printen. Zo kun je flink besparen.

Het volgende rekenvoorbeeld zien we vaak:

Aanschaf simpele printer : € 400,-.
Aanschaf toner (zwart/geel/magenta/cyaan) : € 125,- per kleur
Kosten totale set van 4 toners : € 500,-

Een klein MKB bedrijf of startup verbruikt jaarlijks makkelijk 2 volledige sets toners. Kosten voor alleen toners zijn zo al vaak minimaal € 1.000,- per jaar.

Binnen dit bedrag van alleen de toners bij een simpele oplossing, biedt Doxflow toners en het automatisch afleveren hiervan, maar ook de huur en compleet onderhoud van een veel hogere kwaliteit oplossing. Zo kan sneller, beter en makkelijker gewerkt worden, terwijl de kosten waarschijnlijk zelfs afnemen.

Meer weten?

Ben je benieuwd hoeveel kosten jouw bedrijf kan besparen door een printer te leasen bij Doxflow? Of heb je al een leasecontract en wil je weten wat Doxflow te bieden heeft? Wij vertellen je graag wat we voor jou kunnen betekenen. Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.