Wij zijn Doxflow.

Wij maken jouw kantoorleven een stuk gemakkelijker


Wij zijn Doxflow.

Wij maken jouw kantoorleven een stuk gemakkelijker

Gewoon altijd goed kunnen printen en zonder gedoe.

Onze belofte is helder. We lossen die in met structureel preventief onderhoud, superieure service en langdurige samenwerkingen met de beste printerfabrikanten.

Daarnaast garanderen wij écht goede oplossingen door maatwerk; afgestemd op de wensen van jouw bedrijf. Denk aan besparingen op uitgaven aan toners, vaste lage maandelijkse kosten voor je print management of een geoptimaliseerde workflow en -documentstructuur.


Heb jij het idee dat het beter, persoonlijker en flexibeler kan èn benieuwd of we betere apparatuur kunnen plaatsen voor lagere kosten, neem dan zeker contact met ons op.


Team Doxflow

Hallo

Hoe kunnen wij je
helpen?

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Waar mogelijk kiezen wij voor duurzame oplossingen. Wij werken met systemen die een zeer laag energieverbruik hebben, en waarvan de gebruikte materialen volledig recycleerbaar zijn. In overleg kan dubbelzijdig afdrukken als standaard worden ingesteld, of kunnen we kleurafdrukken per gebruiker/tijdsperiode maximaliseren. Doxflow biedt mogelijkheden voor aanzienlijke besparingen in tonerverbruik en volledig CO2-neutraal afdrukken.
Goed voor het milieu èn goed voor het aanzien van jouw organisatie.