Aan printen, scannen of kopiëren wil je zo min mogelijk tijd verspillen. Door de juiste instellingen te kiezen kunnen de meest ingewikkelde opdrachten op een heel simpele manier worden uitgevoerd. Dit levert tijdwinst op en voorkomt fouten en verspilling. Bij Doxflow denken we graag met je mee.

Is er al een lade ingesteld op briefpapier? Nooit meer handmatig een lade hoeven kiezen bij het printen van een brief en bij dubbelzijdig printen wordt de juist kant eerste bedrukt.

Zijn papierladen al doorgeschakeld? Als de ene lade leeg is schakelt printer automatisch door naar een lade met hetzelfde papierformaat.

Is het display aangepast op de gebruikers? Door het display zo in te delen dat op het eerst scherm alleen de functies te zien zijn die veel gebruikt worden hoeft een gebruiker niet allerlei menustructuren door om een bepaalde instelling te doen. Dit kan ook voor de printerdriver.

Zijn er al favorieten aangemaakt? Terugkerende opdrachten worden met één druk op de knop uitgevoerd. Hoeveel instellingen daar ook achter zitten.

Is de overlayfunctie al ingesteld? Een logo wordt indien gewenst automatisch meegeprint,

Paginanummering ingesteld? Om documenten overzichtelijker te maken wordt automatisch een paginanummer meegeprint. Ook voor kopieeropdrachten kan dit.

Scannen ingesteld op C-PDF? Als je een document gaat scannen zorgt de keuze voor scannen in compact PDF voor veel minder data belasting op het netwerk en de mailserver.

Scannen naar een bewerkbaar Word-document of doorzoekbare PDF? Er zijn verschillende opties om dit te realiseren.

Is je printer niet de zwakke schakel binnen je netwerk? Wij hebben meerdere opties om alle data volledig te beveiligen.

Wil je afdrukken aan een kostenplaats toekennen? Dit kan snel ingesteld worden voor verschillende kostenplaatsen waarbij ook rapportages gemaakt kunnen worden.

 

Wil je meer informatie over deze mogelijkheden of heb je andere vragen bel ons (020-3317171) of vul het contactformulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Proefplaatsing

Wij bij Doxflow begrijpen heel goed dat bij de aanschaf van een multifunctionele printer het belangrijk is te weten of het ook precies de juiste keus is. Is de kwaliteit goed? Is de bediening makkelijk? Past hij in de werkprocessen?
Juist daarom biedt Doxflow de mogelijkheid van een proefplaatsing. Een maand lang het systeem uitgebreid testen. Werkt het systeem niet als afgesproken dan nemen we het kosteloos weer retour.

Contactformulier

Waarmee kunnen we jou helpen?