over-doxflow1

Ontdek de printer reparatie-service van Doxflow

Is je zakelijke printer kapot? Loopt het papier vast, wordt een printopdracht niet verwerkt of loop je tegen een ander probleem aan? Wij zijn Doxflow, dé professionele printerpartner voor iedere organisatie. Wij denken graag met je mee.

De impact van zakelijke printerproblemen

Een kapotte printer in een zakelijke omgeving komt nooit uit. Het verlaagt de productiviteit, zorgt voor werkstress en leidt tot ergernissen op de werkvloer. Pas als de printer niet meer werkt, ontdek je hoe vaak je print en hoe fijn het is om te kunnen vertrouwen op een goed werkende printer. Collega’s willen weten wanneer ze weer kunnen printen, zodat ze verder kunnen. Als klant wil je erop kunnen vertrouwen dat een printerprobleem snel en vakkundig wordt verholpen, zodat jouw organisatie geen vertraging oploopt.

Hoe kunnen wij je helpen?

Heeft jouw organisatie hulp nodig bij het repareren van een zakelijke printer? Of ben je niet tevreden over je huidige printerpartner? Wij van Doxflow komen graag langs om je te helpen. Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact op voor een afspraak.

 Zo kan het ook

P.s. Wist je dat je een zakelijke printer ook kunt leasen? Bij onze alles-in-één-contracten ben je verzekerd van een professionele printer inclusief topservice, zodat je zorgeloos zakelijk kunt printen. Meer weten? Ontdek de voordelen van printer leasen .Vaak ben je ook nog eens goedkoper uit. Een simpele printer is vaak aantrekkelijk geprijsd, maar in de praktijk duur in het verbruik: de cartridges of toners zijn prijzig en gaan niet lang mee. Wil je weten wat je kunt besparen door een printer te leasen? Bekijk ons rekenvoorbeeld:

  • Aanschaf simpele printer : € 400,-.
  • Aanschaf toner (zwart/geel/magenta/cyaan) : € 125,- per kleur
  • Kosten totale set van 4 toners : € 500,-


Een klein MKB bedrijf of startup verbruikt makkelijk 2 volledige sets toners jaarlijks. Kosten voor alleen toners zijn zo al vaak minimaal € 1.000,- jaarlijks.

Binnen dit bedrag van alleen de toners bij een simpele oplossing, biedt Doxflow toners en het automatisch afleveren hiervan, maar ook de huur en compleet onderhoud van een veel hogere kwaliteit oplossing. Zo kan sneller, beter en makkelijker gewerkt worden, terwijl de kosten waarschijnlijk zelfs afnemen.

Doxflow staat voor:

Persoonlijke benadering

Kwaliteits printers

Superieure service

Slimme softwareoplossingen