Zakelijke printer

over-doxflow1

Of je nu bij een groot of klein bedrijf werkt, een zakelijke printer is onmisbaar binnen jouw organisatie. Misschien ben je een print grootverbruiker of misschien print je juist heel specialistisch. Over één ding kunnen we het roerend eens zijn: Je printer moet het gewoon goed doen en altijd klaar staan om te printen. De juiste printoplossing voor jouw bedrijf is wat ons betreft maatwerk.

Welke zakelijke printer is voor jou geschikt?

Er zijn veel verschillende typen zakelijke printers. Wil je een printer die ook kan scannen, faxen en kopiëren? Print je voornamelijk zwart-wit of juist kleur? Voordat je een keuze maakt voor een type printer is het belangrijk om jouw printwensen goed in kaart te hebben.

Kwaliteit en functionaliteit neemt continu toe bij printers, net zo als het aantal opties en mogelijkheden. Bij Doxflow bieden we verschillende typen zakelijke printers aan.

Waarom kiezen voor Doxflow?

Als professionele printerpartner biedt Doxflow in de meeste gevallen haar klanten een alles-in-één-contract: Een betrouwbare printer, deskundige service, preventief onderhoud én alle verbruiksmaterialen zijn inbegrepen in het contract. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Je profiteert van het gemak, de zekerheid en de kwaliteit van een professionele printer van een betrouwbaar topmerk. Bovendien wordt de printer periodiek onderhouden en kun je vertrouwen op een snelle reparatieservice van vakkundige engineers. En groeit je onderneming of verandert de bedrijfsstrategie en heb je een andere printer nodig met meer mogelijkheden? Dan denkt Doxflow graag met je mee. Wij bieden flexibiliteit en een persoonlijke aanpak. Zo kunnen we het leasecontract opschalen.

Multifunctionals

Wil je naast printen, ook professioneel scannen, kopiëren en faxen? Met een multifunctional heb je al deze functionaliteiten in één systeem. De meest professionele oplossing voor zakelijke gebruikers.

Bedrijfsprinters

Wordt er op kantoor intensief gebruik gemaakt van de printer? Met onze zakelijke printers druk je gemakkelijk grote printopdrachten af en door het gebruik van professionele toners bespaar je flink op afdrukkosten en hoeven cartridges niet meer doorlopend aangeschaft te worden.

Productieprinters

Productieprinters voor het printen van zeer hoge volumes zwart-wit en kleur. Verhoog je productietijd en efficiëntie door te werken met de meest betrouwbare productieprinters.

Grootformaat printers

Wil je documenten printen, zoals posters, bouwtekeningen of reclame-uitingen? Met een grootformaat printer kun je hoge resolutie op groot formaat printen.

Doxflow is een onafhankelijke leverancier van gerenommeerde kwaliteitsmerken. We willen onze klanten altijd het beste bieden.

We bieden onder andere deze populaire zakelijke printermerken aan:

Doxflow staat voor:

Persoonlijke benadering

Kwaliteits printers

Superieure service

Slimme softwareoplossingen