Konica Minolta AccurioPress C4065, C4070, C4080

De AccurioPress C4080-serie biedt een eenvoudige overgang naar digitaal printen en bevat belangrijke nieuwe functies die kant-en-klare printproducten voor commerciële drukkers en CRD’s met hoge volume-eisen mogelijk maken.

De AccurioPress C4080-serie biedt uitgebreide mediaverwerking en biedt verbeterde ondersteuning voor dik papier voor een breed scala aan mediatypen, waaronder structuur- en gecoat papier tot 360 gsm in simplex en duplex. De pers verwerkt vellen met een papierlengte van 1300 mm in simplex en 864 mm in duplexmodus. Het printen van enveloppen en papier met structuur wordt standaard ondersteund.

Boekjes maken, nieten, perfect binden en inbinden en een scala aan andere afwerkingsfuncties zijn mogelijk. Ook is er een inline snijmachine beschikbaar, hiermee is aan vier-kanten inline trimmen en creasen mogelijk. Hiermee kunnen banners, boekjes, direct mail en visitekaartjes rondom schoon gesneden worden.

De Konica Minolta exclusieve IQ-501 Intelligent Quality Care levert automatische en real-time aanpassing van de kleur en registratie en het maken van profielen zonder de noodzaak van gespecialiseerde vaardigheden. Dit vermindert de invoertijd en het aantal fouten en zorgt voor een constante kwaliteit..

Een breed scala van printer controllers is beschikbaar en de AccurioPro Suite, Konica Minolta’s krachtige suite van digitale oplossingen voor professioneel drukwerk, een van de meest veelzijdige en krachtige tools in de industrie om printbewerkingen en workflows te optimaliseren.

  • 66/71/81 ppm in kleur en 81 ppm zwart/wit
  • Papierformaat: A5-SRA3, aangepaste formaten en bannerformaten tot 1,3 meter lengte
  • Zorgt voor een mindere milieubelasting dankzij de modernste technologie met een concurrerend laag stroomverbruik – bespaart zowel energie als geld
  • Dankzij de optionele IQ-501 heeft u altijd correcte kleuren en controle van de paskruizen
  • Veel afwerkingsmogelijkheden waaronder een unieke inline snijunit voor rondom schoongesneden documenten.
  • Veel afwerkmogelijkheden voor het creëren van professionele documenten; staffelen, nieten, perforeren, vouwen.

Van deze modellen zijn ook zwart/wit uitvoeringen beschikbaar.

Meer weten over wat de AccurioPress C4065, C4070 of C4080 voor voordelen biedt voor jouw organisatie? Vraag hier een brochure aan of wil je per telefoon geïnformeerd worden.