DOXFLOW BLOG

Hoge of onvoorziene printkosten? Vaak stijgen ze heel geleidelijk. Tot het punt dat je denkt: dit klopt niet. Wij kunnen helpen. Meer info vind je in ons blog.
Digitalisering advocatuur gaat nieuwe fase in. Project KEI wordt project DT. Een belangrijke stap voor de advocatuur en de Rechtspraak. Lees verder in ons blog.
Stilzwijgende verlenging van een zakelijk print contract? Wij komen nog te vaak zakelijke wurgcontracten tegen in onze markt. Je leest er over in ons blog.
Kan het samenstellen van een processtuk volgens jou sneller en beter? Sta je ervoor open om na te denken over dit proces? Lees dan ons blog!
Hoe software kan helpen in de betrouwbaarheid en veiligheid bij processtukken? Je leest er alles over in ons nieuwste blog.
Wij zijn Doxflow. De printerpartner die meedenkt. In een vrij verzadigde markt zagen we zes jaar geleden met Doxflow een kans. Met succes! Benieuwd? Check ons blog.
Hoewel we steeds meer processen digitaliseren is een printer nog steeds onmisbaar binnen een organisatie. Ook al is een volledig papiervrije bedrijfsvoering vaak nog een stap te ver, je kunt wel stappen nemen om duurzaam te printen. Hoe je dat doet? Wij hebben vijf tips voor je op een rij gezet voor duurzaam printen.
In een zakelijke omgeving wil je zorgeloos kunnen printen. Een simpele printer is vaak goedkoop in aanschaf, maar duur in het verbruik: de cartridges of toners zijn prijzig en gaan niet lang mee. En loopt het papier vast, wordt een printopdracht niet verwerkt of reageert de printer niet meer? Dan moet je ongeduldige collega's te woord staan, lang wachten op een monteur én reparatiekosten betalen. Het kan ook anders: een printer leasen. Wat zijn de voordelen?
Wil je een printercontract afsluiten? Neem de tijd om je goed te oriënteren. Weet met wat voor partij je te maken hebt. Omdat je een printercontract vaak voor langere tijd afsluit, is het belangrijk om met een betrouwbare partij in zee te gaan. Maar waar let je nu precies op bij het maken van een keuze? Om je zo goed mogelijk voor te bereiden, hebben wij zes veel voorkomende valkuilen op een rij gezet.
Zakelijke documenten printen zou vanzelfsprekend moeten zijn; niets zo vervelend als een lege toner, slechte service bij storingen of onduidelijke facturen. Hoe kun je zakelijk printen zonder zorgen? Wij geven je vijf tips.
Heb je een zakelijke partner nodig en ben je op zoek naar een geschikte printerpartner? Dan is het fijn om te weten waar je op kunt letten. Een printercontract heeft vaak een looptijd van vijf of zes jaar, een periode waarin er veel kan gebeuren, zoals de indexering van kosten. Hoe voorkom je dat je een contract afsluit met een partij die misbruik maakt van de langere contractperiode? Laat je goed informeren en stel kritische vragen bij het selecteren van een printerpartner. Met deze vragen ben je goed voorbereid

DOXFLOW BLOG, OTHERS