Documentbeheer met Doxflow

Als documentbeheer specialisten in de randstad regio, levert Doxflow het hele pakket: voor jouw printinfrastructuur. Met name documentbeheer is een belangrijk onderdeel voor bedrijven. Het digitalisering van je documenten, archiveren en smart-printing: voor ons is het opzetten van een printinfrastructuur gesneden koek. Zo hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden en kan je moeiteloos een digitaal documentbeheer systeem gaan gebruiken. We doen dat door middel van:

  • Goede en doeltreffende analyse;
  • Kennis van de nieuwste techniek,
  • Kennis van de hardware
  • Kennis van de documentbeheer softwareprogramma’s;
  • En natuurlijk onze razend snelle service.

Het begint met het in kaart brengen van de situatie

Wat er gedaan moet worden met de printer en welke dienst het beste past bij jouw bedrijf, moet goed in kaart worden gebracht om de beste oplossing te kunnen bieden. Ook nu print steeds digitaler wordt, blijft de printer de brug in het bedrijf. Doxflow doet altijd aan maatwerk. We maken een onderbouwde inschatting, gebaseerd op onze vele jaren ervaring, en daar passen we de keuze voor een bepaalde printer en software op aan die we je adviseren.

Wij zijn niet printermerk gebonden, en daarom ook onafhankelijk en eerlijk wat het beste bij jouw bedrijf past.
Dat is de basis van onze samenwerking met jou, en tevens de basis voor een goede analyse. We gaan niet voor de korte termijn, maar voor de lange relatie. Daarom willen we altijd objectief zijn en 100% transparant zijn. We noemen de voor- en de nadelen, en we laten je zien hoe en waar je kunt besparen. Persoonlijk, professioneel en met plezier.

 

ANALYSE AANVRAGEN

Kennis van de nieuwste documentbeheer technieken

De rol van printers in het bedrijfsleven gaat allang veel verder dan slechts de productie van papier met tekst. Met de komst van multifunctionele apparaten, is er een wereld aan mogelijkheden ontstaan. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet iedereen in onze teams blijven op de hoogte van de vooraanstaande printermerken en de ontwikkelingen in printing. We denken aan duurzaamheid, maar ook aan werktijd en interne communicatie. Smart-printing heeft grote stappen gemaakt. Met print-to-email of print-to-documentfolder of slimme follow-me software is het mogelijk om in je hele bedrijf te printen, zonder dat daarmee de integriteit en veiligheid van een document in gevaar komt. Dat zijn oplossingen die met je mee groeien. Zo bespaar je tijd, geld en papier. Is het digitaliseren van je documenten de crux in je documentbeheer? Zoek je een manier om jouw bestanden op een logisch en overzichtelijke manier te ordenen? Doxflow is specialist op het gebied van documentbeheer software die jou kan helpen om passend systeem aan te brengen. Bestanden opslaan, ordenen en verwerken, en dan op zo’n manier dat je het gemakkelijk terug kunt vinden; daar zijn we goed in.

Snelste service in de gehele randstad!

Snelheid en kwaliteit roepen veel bedrijven, en dat snappen we. In ons werk is het nog veel belangrijker dat problemen snel worden gefikst. Daarom hebben we vestiging gekozen in Amsterdam, tegen de snelweg aan, zo kunnen wij super snel ter plaatse zijn met een passende oplossing. Zo kunnen we garanderen dat jullie vaste printspecialist binnen een werkdag op de stoep staat om jullie weer op weg te helpen. Bij ons geen lange wachttijden of antwoordcentrales.

Ben je op zoek naar een oplossing voor jouw bedrijf, of wil je een offerte op maat? Neem dan contact met ons op!

Hoe kunnen wij je helpen?