Ontdek de meerwaarde van Doxflow

De printerpartner die met je meedenkt

Document Management en workflow automatisering

Als document management specialist levert Doxflow het hele pakket; print- en scanoplossingen, document management en documentbeheer. Digitalisering van je documenten, archiveren en smart-printing; voor ons is het opzetten van een print/documentinfrastructuur gesneden koek. We bieden verschillende mogelijkheden om te koppelen aan CRM/DMS-systemen. Zo hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Hoe werkt Doxflow:

  • Goede en doeltreffende analyse;
  • Kennis van de nieuwste techniek, hardware en softwareprogramma’s;
  • Zorgeloze implementatie.

Doeltreffende analyse

Door een goede, doeltreffende analyse van de document flow, en onze uitgebreide ervaring en kennis geven wij je een gedegen advies. Van het produceren van documenten, het distribueren tot het archiveren; alle facetten worden meegenomen. Voor iedere organisatie waar gegevens en documentbeheer een onderdeel vormen van het dagelijks bedrijfsproces hebben wij de kennis en de oplossingen om efficiënter en meer gecontroleerd te gaan werken. Wij bieden de mogelijkheden om al het handmatige werk uit het invoice proces te halen, werknemersinformatie te digitaliseren en centraliseren voor de HR afdeling en offertes en sales materialen voor de afdelingen sales en marketing te delen en te archiveren. Daarbij dragen we er zorg voor dat alle informatie secure wordt opgeslagen, waarbij alle AVG richtlijnen in acht worden genomen. De werkprocessen zullen sneller en efficiënter zijn en informatie zal binnen enkele seconden vindbaar zijn.

All -inclusive
LEASE CONTRACTEN

Eigen engineers met
FLEXIBELE WERKTIJDEN

Een snelle en
PERSOONLIJKE SERVICE

Hoe kunnen wij je helpen?

Denk aan besparingen op dure (kleuren)toners of te hoge maandelijkse vaste kosten van een printercontract.
Kortom, heb je het idee dat het beter, persoonlijker en flexibeler kan en ben je benieuwd of we betere apparatuur kunnen plaatsen voor mogelijk lagere kosten, neem dan contact met ons op.