Ontdek de meerwaarde van Doxflow

De printerpartner die met je meedenkt

DOXFLOW: JOUW PERSOONLIJKE PRINTERSERVICE PARTNER

Binnen jouw bedrijf draai jij aan de knoppen. Bepaalde factoren liggen helaas buiten jouw span of control. En dat kan een bron van frustratie zijn. Printers zijn van die factoren. Daarom geeft Doxflow je graag de controle terug. Hoe we dat doen? Wij ontzorgen je met ons unieke concept:

  • All-in contracten, service en onderhoud.
  • Snelle service en een vaste printerspecialist.
  • Altijd in de buurt.

All-in printerservice contracten voor service en onderhoud in Amsterdam e.o.

Tuurlijk, die printer kun je in principe overal aanschaffen. Maar de service die wij bieden bij onze printers, die vind je echt alleen bij ons. Onze drive om Doxflow op te richten, komt niet vanuit een hang naar winst. Wij willen een eerlijke, betrouwbare en vooral loyale partner zijn; het gaat ons óók om de glimlach, om de voldoening van echt iemand een stap verder te helpen. Doxflow legt de lat dus hoog wat betreft kwaliteit. Dat geldt voor de printers, maar ook voor de aanleg van de infrastructuur, voor de implementatie van software en voor onze service. Kies je voor een printer met een all-in contract, dan krijg je service, het onderhoud en alle verbruiksmaterialen inclusief! Made to measure, wanneer het jou uitkomt en voor de beste prijs.

Snelste service voor alle printerzaken in de gehele randstad

Bij een goede dienstverlening hoort goede bereikbaarheid en een snelle reactie. Bij Doxflow zal je nooit eindeloos in de wacht staan of dagen wachten op een oplossing. We hechten eraan een vast gezicht te zijn binnen jouw team. Om elkaar bij de voornaam te kennen. We houden de lijnen graag kort; dat werkt in onze ervaring het prettigst. Daarom krijg je een vaste printerspecialist die je bijstaat, in raad en daad, achter de schermen of juist op de vloer. Zo behoud je de controle. En onze snelle service houdt in dat jullie vaste printspecialist binnen een werkdag aan de slag is om problemen te verhelpen. Geen toestanden met centrale nummers of internet formulieren; gewoon direct contact.

Printerservice partner in de buurt

Als printerservice bedrijf voor de gehele randstad zijn we altijd in de buurt en kunnen wij snelle service garanderen. Doxflow is gevestigd in Amsterdam langs de A10; dichtbij uitvalswegen en dus zo op plaats van bestemming.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

All -inclusive
LEASE CONTRACTEN

Eigen engineers met
FLEXIBELE WERKTIJDEN

Een snelle en
PERSOONLIJKE SERVICE

Hoe kunnen wij je helpen?

Denk aan besparingen op dure (kleuren)toners of te hoge maandelijkse vaste kosten van een printercontract.
Kortom, heb je het idee dat het beter, persoonlijker en flexibeler kan en ben je benieuwd of we betere apparatuur kunnen plaatsen voor mogelijk lagere kosten, neem dan contact met ons op.