Ontdek de meerwaarde van Doxflow

De printerpartner die met je meedenkt

EEN ONDERHOUDSPARTNER VOOR DE GEHELE PRINTOMGEVING

Een printer onderhoudspartner moet er snel voor je zijn als je het nodig hebt. Daarom zijn wij trots op onze bijzondere responstijd. Want top service staat bij ons hoog in het vaandel. Printers zijn er en moeten het eigenlijk gewoon altijd doen. Gestructureerd printeronderhoud is een essentieel onderdeel om nooit last te hebben van een kapotte printer. Wij ontzorgen je met ons unieke printeronderhoud concept:

  • All-in printerlease contracten.
  • Snelste printerservice.
  • Een vaste printspecialist en monteur.
  • Inclusief service, onderhoud en verbruiksmateriaal.

All-in printeronderhoud Amsterdam e.o.

Er zijn meerdere bedrijven die je willen helpen met je printeronderhoud. Maar de service die wij bieden bij onze printers, die vind je echt alleen bij ons. De drive van Doxflow is niet om zoveel mogelijk winst, maar om een menselijk en wenselijk verschil te maken. Wij willen een eerlijke, betrouwbare en vooral loyale partner zijn; het gaat ons óók om de glimlach, om de voldoening van een echt compliment. Doxflow legt de lat dus hoog wat betreft kwaliteit. Dat geldt voor de printers, maar ook voor de aanleg van de infrastructuur, voor de implementatie van software en voor onze service. De printers die wij leveren of leasen met een all-in contract zijn dan ook echt all-in top service, all-in printeronderhoud, all-in printerreparatie en all-in verbruiksmaterialen. Made to measure, wanneer het jou past en voor de beste prijs.

Snelste service voor alle printzaken in de randstad

Bij goed printeronderhoud hoort goede bereikbaarheid en een snelle reactie en flexibiliteit. Bij Doxflow zal je nooit eindeloos in de wacht staan of dagen moeten wachten op een oplossing. Is er iets niet te repareren? Of duurt de reparatie te lang? Dan zetten we meteen een nieuwe neer. We zorgen voor een vast gezicht binnen jouw team. We houden de lijnen graag flexibel en kort; dat werkt in onze ervaring het prettigst. Zo heb je een vaste printspecialist die jou bijstaat, in raad en daad, achter de schermen of juist op de vloer. Zo behoud je de controle. En onze snelle service houdt in dat je vaste printspecialist binnen een werkdag of dezelfde werkdag aan de slag is om problemen te verhelpen. Geen toestanden met centrale nummers of internetformulieren; gewoon direct contact.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen, en mogen we je doen verbazen over ons scherpe aanbod?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

All -inclusive
LEASE CONTRACTEN

Eigen engineers met
FLEXIBELE WERKTIJDEN

Een snelle en
PERSOONLIJKE SERVICE

Hoe kunnen wij je helpen?

Denk aan besparingen op dure (kleuren)toners of te hoge maandelijkse vaste kosten van een printercontract.
Kortom, heb je het idee dat het beter, persoonlijker en flexibeler kan en ben je benieuwd of we betere apparatuur kunnen plaatsen voor mogelijk lagere kosten, neem dan contact met ons op.