Printeroplossingen voor bedrijven

PROBLEEMLOOS PRINTEN,
KOPIËREN EN SCANNEN

PRINTER LEASEN

Het leasen van een printer kan een aanzienlijke besparing zijn voor jouw bedrijf. Dit is afhankelijk van hoeveel je print, of je deze prints in kleur wil hebben en of je de printer gebruikt voor het digitaliseren van documenten. Doxflow is een onafhankelijk printer lease specialist voor de hele randstad. Je kiest ervoor om contact met ons opnemen omdat:

  • wij niet merkgebonden zijn.
  • wij een persoonlijk en snelle service leveren.
  • wij eigen monteurs hebben die je op flexibele uren kunnen helpen.
  • onze printer leasecontracten all-inclusive zijn.
  • wij alles kunnen leveren wat een ander ook kan.

Bij ons staat goede en eerlijke service bovenaan onze prioriteitenlijst. Daarom maken wij kosteloos een analyse om te zien of leasen voor jouw bedrijf ook de beste oplossing is. En als blijkt dat printer leasen voor jou werkt, dan kunnen we een offerte maken die volledig op jouw wensen is afgestemd.

Mogen wij je verbazen? Neem dan contact met ons op.

Onze supermakkelijke overstapservice

Wanneer je al een printer leasecontract hebt, kan er een onoverzichtelijke procedure zitten aan het verlengen van het printer leasecontract, aan het overstappen of het aanpassen van het contract aan de nieuwe printbehoefte. Doxflow werkt met duidelijke en overzichtelijke contracten. Wij houden van helderheid en kiezen er daarom voor om zo transparant mogelijk te werken. Omdat wij juist dáár verandering in de markt willen bewerkstelligen, bieden wij een easy overstapservice voor alle printer leasecontracten. Met onze printer lease overstapservice regelen we alles voor je. Zodat jij ongestoord kan doorwerken terwijl het volledige overstapproces van A tot Z voor je geregeld wordt. Zo wordt het overstappen van printer leasecontract net zo makkelijk als het wisselen van een telefoonabonnement.

Printer leasen vs. kopen

Een printer leasen heeft aanzienlijke voordelen. Wanneer de toner of inkt bijna op is, dan wordt deze door jouw persoonlijke monteur vervangen. Als de printer zelf stuk is dan wordt deze gerepareerd, of (afhankelijk van jouw servicecontract) direct vervangen. Ook het instellen van de software voor bijvoorbeeld het digitaliseren van documenten wordt zelfs voor je geregeld. Bij het kopen van een printer begin je met een investering en kan je met een stand-alone servicecontract de reparatie en onderhoud ondervangen. Toch is het vaak maar een verschil van enkele tientallen euro’s wanneer je printer leasen en kopen gaat vergelijken. Doxflow berekent kosteloos deze verschillen voor jouw bedrijf en kan een eerlijk advies uitbrengen wat voor soort, type en merk het beste bij jouw bedrijf past.

Wat kost het om een printer te leasen?

Een printer leasen kan al vanaf een paar euro per maand. Naarmate er meer machines nodig zijn, er meer afdrukken gedaan moeten worden, of de kwaliteit van de print belangrijk wordt, gaan de kosten van een printer leasecontract sterk variëren. Doxflow doet altijd aan maatwerk printer lease contracten. Zo krijg je precies wat je nodig hebt en betaal je niet te veel. Door middel van onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij jou voorzien van een degelijke analyse en onderbouwde schatting welke inzicht geeft van wat er passend is in jouw huidige situatie.

Persoonlijke service bij je printer leasecontract

Bedrijven willen kwaliteit en snelheid. In ons werk is het een vereiste dat problemen snel worden verholpen. Daarom hebben we gekozen voor een vestiging nabij de binnenring van Amsterdam langs de A10. Zo kunnen wij snel ter plaatse zijn met een passende oplossing en kunnen we garanderen dat jouw vaste printspecialist binnen een werkdag op de stoep staat om je weer op weg te helpen. Bij ons geen lange wachttijden of antwoordcentrales.

Ben je op zoek naar een offerte op maat? Neem dan contact met ons op!

All -inclusive
LEASE CONTRACTEN

Eigen engineers met
FLEXIBELE WERKTIJDEN

Een snelle en
PERSOONLIJKE SERVICE

Hoe kunnen wij je helpen?

Denk aan besparingen op dure (kleuren)toners of te hoge maandelijkse vaste kosten van een printercontract.
Kortom, heb je het idee dat het beter, persoonlijker en flexibeler kan en ben je benieuwd of we betere apparatuur kunnen plaatsen voor mogelijk lagere kosten, neem dan contact met ons op.