Ontdek de meerwaarde van Doxflow

De printerpartner die met je meedenkt

PRINTER LEASEN

Het leasen van een printer kan via Doxflow worden verbeterd voor jouw bedrijf. Denk hierbij aan de kwaliteit van de apparatuur, service en mogelijk ook qua maandelijkse kosten waarop we kunnen besparen. Doxflow is een onafhankelijke printer lease specialist voor de hele randstad. Je kiest ervoor om contact met ons op te nemen omdat:

  • Wij niet merkgebonden zijn.
  • Wij persoonlijke, snelle en unieke service leveren.
  • Wij eigen monteurs hebben die je op flexibele uren kunnen helpen.
  • Onze printer leasecontracten inclusief volledige all-in service en onderhoud zijn.
  • Wij ervaring hebben met alle typen en merken printapparatuur.

Bij ons staat een prettige en nette behandeling van onze klanten samen met een zeer goed werkend en uniek servicemodel bovenaan onze prioriteitenlijst. Ook binnen jouw organisatie kan Doxflow hiermee het verschil maken.

Laat ons langskomen en kosteloos een analyse uitvoeren, waarbij we direct laten zien hoe we met een van onze printer leasecontracten de situatie voor jouw bedrijf positief kunnen verbeteren.

Ook benieuwd hoe we kunnen helpen en hoe een printer leasen via Doxflow ook voor uw bedrijf een professionele inhaalslag kan betekenen met veel voordelen? .

Neem contact met ons op.

Onze supermakkelijke overstapservice

Helaas zijn veel printer leasecontracten binnen onze markt weinig transparant. Veel bedrijven worden geconfronteerd met hoge en onverklaarbare facturen voor de dienstverlening rondom printers, maar het ontbreekt vaak aan tijd om dit goed te onderzoeken.

Kortom, indien je al een printer leasecontract hebt, kan het heel goed zijn dat Doxflow de helpende hand kan bieden. Wij zien direct in een afspraak of er zaken niet kloppen, kijken door onoverzichtelijke facturen heen en helpen je voorkomen dat een printer leasecontract ongewild stilzwijgend wordt verlengd.

Doxflow werkt met duidelijke en overzichtelijke contracten. Wij houden van helderheid en kiezen er daarom voor om zo transparant mogelijk te werken. Bij ons geen onvoorziene omstandigheden. Ook kunnen we helpen met het opzeggen van het oude printer leasecontract. Zo bieden we je een overstapservice naar een zeer betrouwbare partij met veel voordelen voor alle printer leasecontracten.

Met deze duidelijke en transparante printer lease overstapservice regelen we alles voor je. Zo wordt het overstappen en verbeteren van je printer leasecontract heel makkelijk, en hoeft dit uiteindelijk toch niet veel tijd te kosten!

Printer leasen vs. simpele printer

Een printer leasen heeft aanzienlijke voordelen. Kleine huis-tuin-en keukenprinters verbruiken vaak dure toners en cartridges en als de toner of inkt bijna op is, komt dit altijd op een ongelegen moment. Doxflow helpt. Met een van onze printer leasecontracten haal je voor lagere kosten per maand meer professionele apparatuur in huis.

Verbruiksmaterialen worden automatisch verzonden en in geval de printer onderhoud nodig heeft, wordt deze binnen het maandbedrag door ons gerepareerd of vervangen.

Kortom, binnen een vast maandbedrag regelen we alles voor je en waarschijnlijk voor nog lagere kosten dan je nu kwijt bent voor alleen de aanschaf van toners en/of cartridges.

Doxflow berekent kosteloos deze verschillen voor jouw bedrijf en kan een eerlijk advies uitbrengen met welke soort apparatuur, type en merk we jouw bedrijf veel voordelen kunnen bieden.

Wat kost het om een printer te leasen?

Een professionele printer leasen hoeft niet duur te zijn. Zelfs bij zeer kleine bedrijven kunnen we helpen met verbeterde apparatuur die heel betaalbaar is en vaak in het gebruik nog goedkoper dan een simpele printer. Pas naarmate er meer machines nodig zijn, of het volume in zwarte afdrukken en kleurenafdrukken stijgt, of de kwaliteit van een print belangrijk wordt, kunnen de kosten van een printer leasecontract sterk variëren.

Doxflow houdt van maatwerk bij haar printer lease contracten. Laat ons kijken welk merk machine van ons het beste bij jouw bedrijf past en hoe we de situatie kunnen verbeteren. Door middel van onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij jou voorzien van de meest complete invulling voor jouw huidige situatie voor de beste kosten.

Persoonlijke service bij je printer leasecontract

Bedrijven waarderen goede service, kwaliteit en snelheid. Voor Doxflow is het een vereiste dat problemen bij haar klanten snel worden verholpen. Daarom hebben we gekozen voor een zeer hoog niveau van dienstverlening. Wij zijn zeer snel ter plaatse met een passende oplossing en verrassen dagelijks onze klanten met een vaste printerspecialist die vaak binnen een paar uur op de stoep staat om onze klanten weer op weg te helpen bij IT-uitdagingen of noodzakelijk onderhoud voor de printer. Bij ons geen lange wachttijden of antwoordcentrales.

Ben je op zoek naar de beste en meest complete offerte op maat? Neem dan contact met ons op!

All -inclusive
LEASE CONTRACTEN

Eigen engineers met
FLEXIBELE WERKTIJDEN

Een snelle en
PERSOONLIJKE SERVICE

Hoe kunnen wij je helpen?

Denk aan besparingen op dure (kleuren)toners of te hoge maandelijkse vaste kosten van een printercontract.
Kortom, heb je het idee dat het beter, persoonlijker en flexibeler kan en ben je benieuwd of we betere apparatuur kunnen plaatsen voor mogelijk lagere kosten, neem dan contact met ons op.