Ontdek de meerwaarde van Doxflow

De printerpartner die met je meedenkt

BESPAREN OP PRINTKOSTEN

Wil jij lagere printkosten voor jouw kantoor? Of ben je op zoek naar een manier om zo efficiënt mogelijk om te gaan met jouw bedrijfsdocumentatie? Onze transparante tarieven zijn voor ieder bedrijf hetzelfde.

Besparing door maatwerk printoplossingen

Misschien ben je een print grootverbruiker of misschien print je juist heel specialistisch. Over één ding kunnen we het roerend eens zijn: je printer moet het gewoon goed doen en altijd klaar staan om te printen. De juiste printoplossing voor jouw bedrijf is wat ons betreft maatwerk. We passen en meten en maken samen met jou de rekensom. Kies bijvoorbeeld voor een van onze groot printoplossingen, voor grote formaten. Of ben je juist klein behuisd, kies dan voor een multifunctionele printer: een printer, scanner, kopieerapparaat en fax in één. Wij bieden graag een structurele en kostenefficiënte oplossing. Dus niet alleen de printer maakt deel uit van de kostenbesparing, ook het servicecontract helpt daarin mee. Hoeveel papier heb je nodig en hoe zit dat met de toner en de drukinkt? Door hierin een goede inschatting te kunnen maken, kunnen we je de voordeligste prijs garanderen.

Hoge kwaliteitsstandaard van onze printerservice en printapparatuur

We leggen de lat graag hoog. Qua service, maar ook qua apparatuur. Doxflow is een onafhankelijke leverancier van gerenommeerde kwaliteitsmerken. We willen onze klanten het beste bieden. Een kwalitatieve printer met onze service op maat: dat bespaart

Eerlijk advies, onafhankelijk en gratis

Ons bedrijf is ontstaan vanuit een wens om service en authenticiteit toe te voegen aan de branche van printoplossingen. We constateerden dat er een gebrek is aan duidelijkheid, aan een vast gezicht, aan recht-door-zee-advies. Doxflow gooit het daarom over een andere boeg: wij willen het gewoon goed doen. Een toevoeging zijn voor jouw bedrijf, het verschil maken in jouw succes. We gaan niet voor de korte termijn maar voor een langdurige samenwerking. Wij hebben het tot onze missie gemaakt om een betrokken partner te zijn, die voor en met jou een optimaal functionerend, op maat gemaakt printsysteem in je bedrijf implementeert. We gaan met je in gesprek en adviseren je eerlijk en -to the point-. Daarbij zijn we graag een bekend gezicht binnen je bedrijf; een betrouwbare partner in printeroplossingen, met een gezicht bij de naam.

Snelste service in de gehele randstad!

Jouw bedrijf werkt snel en volgens afspraak. Het is dus fijn als je partners hetzelfde tempo hebben. We kennen het gevoel. Als printpartner laten we ons voorstaan op onze snelle service; we regelen het achter de schermen of jullie vaste printspecialist komt binnen een werkdag langs om de boel weer op de rit te krijgen. Op deze manier is de printer in ieder geval geen zwakke plek in je organisatie.

Neem vandaag nog contact met ons op, we leren je graag kennen!

All -inclusive
LEASE CONTRACTEN

Eigen engineers met
FLEXIBELE WERKTIJDEN

Een snelle en
PERSOONLIJKE SERVICE

Hoe kunnen wij je helpen?

Denk aan besparingen op dure (kleuren)toners of te hoge maandelijkse vaste kosten van een printercontract.
Kortom, heb je het idee dat het beter, persoonlijker en flexibeler kan en ben je benieuwd of we betere apparatuur kunnen plaatsen voor mogelijk lagere kosten, neem dan contact met ons op.