Printer totaaloplossingen

Klinken in jouw kantoor de woorden ‘de toner is op’ of ‘de printer is weer stuk’ vaker dan je lief is? Wij bieden een structurele en kostenefficiënte oplossing. Zoek jij een partner die alle printer uitdagingen oplost, zonder dat je daar extra voor betaalt? Doxflow levert hoge kwaliteit printers van de topmerken, inclusief service, onderhoud en alle verbruiksmaterialen, wanneer jij dat wilt. Dus ook op een vrijdagmiddag of maandagochtend. Dat is onze standaard.

MEER OVER PRINTER TOTAALOPLOSSINGEN

Documentmanagement en beheer

De rol van printers in het bedrijfsleven gaat al lang veel verder dan slechts de productie van papier met tekst; vandaag de dag zijn onze printers ook het startpunt van een efficiënt documentbeheer. Moet de documentstroom binnen je organisatie gedigitaliseerd worden? Zoek je een manier om je documentatie veilig en inzichtelijk te ordenen? Doxflow is gespecialiseerd in het optimaal verwerken en opslaan van documentatie en bestanden.

MEER OVER DOCUMENTMANAGEMENT & BEHEER

Printers

We zijn onafhankelijk leverancier van alle grote merken, zoals Konica Minolta, Xerox, Ricoh en Sharp. We hebben veel expertise met de kwaliteit van de verschillende merken met hun type machines.We zijn onafhankelijk leverancier van alle grote merken, zoals Konica Minolta, Xerox, Ricoh en Sharp. We hebben veel expertise met de kwaliteit van de verschillende merken met hun type machines. Bij ons kun je een printer kopen of huren, meestal als onderdeel van een all-in contract samen met service, onderhoud en alle verbruiksmaterialen. Zo bespaar je op dure toners en andere verbruiksmaterialen, terwijl je altijd bent verzekerd van onze snelle service.

MEER OVER PRINTERONDERHOUD

Document software

Wil je slimmer printen of scannen? Makkelijker en sneller documenten wegzetten of factuurstromen beter organiseren? Het is mogelijk om door middel van slimme printersoftwareoplossingen bedrijfsprocessen te optimaliseren. Hierdoor bespaar je tijd en geld. ‘Follow-me’ software kan ervoor zorgen dat gebruikers vrij makkelijk een stuk minder afdrukken. Of het is mogelijk om op eenvoudige wijze een digitaal archief op te zetten, dat voldoet aan alle wettelijke eisen en GDPR wetgeving. Met deze digitale koppeling kunnen gescande documenten tevens makkelijk doorzoekbaar worden gemaakt middels OCR. Dit kan het terugvinden van documenten of stukken tekst aanzienlijk vereenvoudigen.

Multifunctionals

Je hebt geen losse printer, scanner en kopieermachine meer nodig. Een multifunctional is een printer, scanner, kopieerapparaat en fax in één. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte op kantoor? Neem dan een all-in-one printer. Een multifunctional bespaart je tijd, geld en vooral ruimte. Ieder printer merk levert multifunctionals. Met onze mulitfunctionals, in combinatie met ons all-in onderhoudscontract en onze serviceverlening kunnen we jouw bedrijf ontzorgen.

Hoe kunnen wij je helpen?