Ontdek de meerwaarde van Doxflow

De printerpartner die met je meedenkt

DOXFLOW DIENSTEN

Doxflow biedt bedrijven complete ontzorging als het gaat om zakelijk printen en documentmanagement. Ontdek onze persoonlijke benadering, superieure service en slimme softwareoplossingen. Wij maken het je graag gemakkelijk.

Printer leasen

Een printer leasen heeft aanzienlijke voordelen. Wanneer de toner of inkt bijna op is, dan wordt deze door jouw persoonlijke monteur vervangen. Als de printer zelf stuk is dan wordt deze gerepareerd, of (afhankelijk van jouw servicecontract) direct vervangen. Ook het instellen van de software voor bijvoorbeeld het digitaliseren van documenten wordt zelfs voor je geregeld.

"Eerlijk advies onafhankelijk en gratis"

Printer kopen

Wil jij lagere printkosten voor jouw kantoor? Of ben je op zoek naar een manier om zo efficiënt mogelijk om te gaan met jouw bedrijfscommunicatie? Onze transparante tarieven zijn voor ieder bedrijf hetzelfde.

Printer onderhoud

Gestructureerd printeronderhoud is een essentieel onderdeel om nooit last te hebben van een kapotte printer. Een printer onderhoudspartner moet er snel voor je zijn als je het nodig hebt.

Document management

Digitalisering van je documenten, archiveren en smart-printing: voor ons is het opzetten van een printinfrastructuur gesneden koek.  Zo hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Printerservice

Doxflow legt de lat hoog wat betreft kwaliteit. Dat geldt voor de printers, maar ook voor de aanleg van de infrastructuur, voor de implementatie van software en voor onze service.

Hoe kunnen we je helpen?

Denk aan besparingen op dure (kleuren)toners of te hoge maandelijkse vaste kosten van een printcontract.
Kortom, heb je het idee dat het beter, persoonlijker en flexibeler kan en ben je benieuwd of we betere apparatuur kunnen plaatsen voor mogelijk lagere kosten, neem dan contact met ons op.