DoxFlow

EVR – ‘Up-to-date hardware’

Eijgendaal en van Romondt (‘EVR’) levert financieel advies (verzekeringen, pensioenen en hypotheken) aan zowel bedrijven als consumenten. Het bedrijf is gevestigd in Den Haag en heeft zo’n 80 medewerkers in dienst. Chander Harnandan is IT specialist en onder andere verantwoordelijk voor de printeroplossing. Hij vertelt over de samenwerking met Doxflow.

Hoe was de printsituatie voordat EVR met Doxflow ging samenwerken?

Voorheen maakten we gebruik van printers die we zelf hadden gekocht. Op den duur liepen we toch tegen de nadelen van deze koopmachines op. Zo misten we flexibiliteit indien we een upgrade in apparatuur nodig hadden en ook hadden we geen onderhoudscontract waardoor het vaak lang duurde voordat een storing was verholpen. Verder misten de machines de gewenste snelheid en liet de gebruiksvriendelijkheid te wensen over.

Hoe ben je in aanraking gekomen met Doxflow?

Via het netwerk van mijn directeur. Hij en David Duparc van Doxflow zijn bekenden van elkaar.

Wat gaf de doorslag om met Doxflow in zee te gaan?

We hadden behoefte aan advies op maat van een ervaringsdeskundige. Behalve de persoonlijke relatie kon Doxflow ons ook goede referenties voorleggen. In het hele traject is het Doxflow gelukt om te helpen besparen op de kosten van dure toners en cartridges, terwijl we ook nog van meer professionele apparatuur gebruik kunnen maken.

Hoe is het vervolgtraject verlopen?

We hebben voor een printer lease constructie gekozen. Het voordeel is dat de hardware up-to-date is en de maandelijkse kosten voorspelbaar zijn. Een ander belangrijk aspect is dat we recht hebben op service en onderhoud. Dat laatste is goed geregeld bij Doxflow. We hebben een vast aanspreekpunt. Als het nodig is, staat de engineer nog dezelfde dag bij ons op de stoep.

Ook fijn : Doxflow blijkt flexibel. We hebben al gehad dat een machine werd bijgeplaatst, maar later toch niet helemaal bleek te passen. Doxflow handelde proactief, ruilde de apparatuur gewoon om, zonder administratieve rompslomp of hoge extra kosten.

Doxflow staat voor:

Persoonlijke benadering

Kwaliteits printers

Superieure service

Slimme softwareoplossingen