DoxFlow

Swapfiets – ‘Geen gedoe meer’

Swapfiets is een Nederlands bedrijf opgericht in 2015 door 3 vrienden. Het idee? Voor een vast bedrag per maand krijg je een Swapfiets. Het bedrijf zorgt ervoor dat je Swapfiets het altijd doet. Op alle fietsen wordt de iconische blauwe voorband gemonteerd. Zo blijft het altijd duidelijk welke fietsen van Swapfiets zijn en wie er allemaal bij de familie horen. Het bedrijf groeit in razend tempo. Swapfiets is inmiddels actief in 4 landen, 53 steden en heeft meer dan 150.000 klanten.

Martijn, kun je iets vertellen over de printerbehoefte bij Swapfiets?

Toen we met Swapfiets startten, hebben we zelf een huis-tuin-keuken printer aangeschaft. Al snel gaf deze printer veel gedoe. Er was altijd wel iets met dat ding aan de hand. Dan was de inkt weer op, dan had het een storing. Op een gegeven moment waren we er klaar mee. We wilden een printer waar we niet meer naar hoefden om te kijken. Nu ik er zo over nadenk, gaat deze filosofie ook op voor Swapfiets. Niemand vindt het leuk om zijn of haar kapotte fiets te maken. Wij zorgen voor te gekke service zodat mensen kunnen doen wat ze echt willen.

Hoe ben je in contact gekomen met Doxflow?

We hebben een paar printerbedrijven uit ons netwerk benaderd en gevraagd of zij ons konden helpen. Doxflow was er daar één van. Het is fijn om samen te werken met mensen uit je netwerk. Dat geeft meer vertrouwen.

Waarom heeft Swapfiets voor Doxflow gekozen?

Doxflow is als reseller onafhankelijk. Bovendien boden ze een scherpe prijs en was het persoonlijk contact goed.

Kun je iets vertellen over het vervolgtraject?

Doxflow was erg behulpzaam bij de installatie. Ze dachten goed mee over de locatie van de printer bijvoorbeeld. In eerste instantie ging het om een A4 printer, maar al gauw kwamen we erachter dat een A3 printer beter aansluit bij onze behoeften. Doxflow deed niet moeilijk, tegen een kleine meerprijs, was de printer zo omgeruild.

Wat heeft de aanpak van Doxflow jullie opgeleverd?

Het belangrijkste is dat we geen gedoe meer hebben met de printer. De machine van Doxflow werkt goed. We kunnen ons nu volledig bezig houden met andere zaken. Verder is het fijn om samen te werken met een partij met wie we een goede vertrouwensrelatie hebben. Ze doen wat ze beloven en reageren snel. We worden ontzorgd en dat is precies wat we willen. Oh ja, en wat ik ook leuk vind is dat Doxflow klant van Swapfiets is geworden. Jullie bezoeken de klanten in het centrum van Amsterdam op onze fiets. Helemaal top natuurlijk!

Doxflow staat voor:

Persoonlijke benadering

Kwaliteits printers

Superieure service

Slimme softwareoplossingen