DoxFlow

Bingh advocaten – ‘Snelle responstijd gewenst’

Bingh Advocaten is een gespecialiseerd kantoor in het hart van Amsterdam. Zij richt zich in het bijzonder op de handelspraktijk, meer concreet het intellectuele eigendomsrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht. Onder haar cliënten rekent zij nationale en internationale ondernemingen, culturele instellingen en (semi)overheidsinstellingen. Het kantoor telt in totaal 9 advocaten. Susanne van Waveren is de office manager en het aanspreekpunt als het om de printer gaat.

Susanne, kun je iets vertellen over de oude printersituatie bij Bingh Advocaten?

Onze oude printer werd geleverd door een andere reseller. Qua functionaliteiten was er niets mis met deze printer. We konden er mee kopiëren, printen en scannen. Echter, na verloop van tijd kregen we te maken met storingen. Het apparaat werd niet goed onderhouden en de responstijd liet te wensen over. De storingen zorgden voor een gebrek aan vertrouwen bij de advocaten en de ondersteuning. We kunnen ons namelijk niet veroorloven om bepaalde stukken niet op tijd klaar te hebben.

Hoe is het contact met Doxflow ontstaan?

We zijn via het netwerk van één van onze advocaten in contact gekomen met Doxflow.

Waarom heeft Bingh Advocaten voor Doxflow gekozen?

Doxflow kon ons eenzelfde type printer bieden met betere scanopties tegen gelijke kosten. Wij hechten veel waarde aan een korte responstijd. De aanbieding van Doxflow gaf ons het vertrouwen dat zij aan onze (service)wensen konden voldoen. Met Doxflow als printer partner zijn we voor service niet alleen afhankelijk van de leverancier. Doxflow heeft zelf namelijk ook engineers voor installatie, reparatie en onderhoud van printers bij klanten.

Kun je iets vertellen over het vervolgtraject?

Vanaf het eerste moment denkt Doxflow goed met ons mee. Op uitnodiging van Doxflow heb ik een demonstratie gekregen van de gewenste printer in de showroom van de leverancier. Verder heeft Doxflow ons goed geadviseerd over de configuratie van de printer en is de installatie soepel verlopen.

Wat heeft de aanpak van Doxflow jullie opgeleverd?

We hebben geen problemen meer met de printer. Het contact verloopt prettig en de service is goed. Bovendien denkt Doxflow goed met ons mee over onze behoeften. We zijn nu met elkaar in gesprek over in gebruik name van printersoftware die zij speciaal voor de advocatuur hebben ontwikkeld, waarmee de voorbereiding van met name processtukken vereenvoudigd kan worden.

Doxflow staat voor:

Persoonlijke benadering

Kwaliteits printers

Superieure service

Slimme softwareoplossingen