DoxFlow

IDTV – ‘Serviceniveau doorslaggevend’

IDTV is een Amsterdams mediabedrijf dat al 40 jaar verhalen maakt. Het bedrijf produceert televisieprogramma’s zoals: Wie is de mol?, De rijdende rechter en Cupcakecup. Ook de organisatie van evenementen en online concepten is hen niet vreemd. Voorbeelden daarvan zijn: de Nationale Dodenherdenking op 4 mei, het 5 mei concert op de Amstel en de opening van Naturalis. Aan de Overschiestraat in Amsterdam deelt IDTV een pand van 2.000m2 met haar dochteronderneming I Care producties. Laatstgenoemde opereert geheel zelfstandig maar maakt wel gebruik van staff diensten, waaronder de geboden printeroplossing van Doxflow.

Claudia Renting, verantwoordelijk voor office management bij IDTV, was nauw betrokken bij het vinden van een nieuwe printer partner.
Claudia, wat was de aanleiding om op zoek te gaan naar een nieuwe printer partner?

De afspraken met de vorige leverancier waren verouderd en na acht jaar was het tijd om deze te herzien. Daar kwam bij dat we gingen verhuizen naar een nieuw kantoorpand waarbij de verhuizing ook vroeg om een nieuwe overeenkomst. In het nieuwe pand konden we met minder printers uit de voeten en was er behoefte naar nieuwe softwaretools om het werken gemakkelijker én veiliger te maken.

Hoe hebben jullie dit traject aangepakt en hoe zijn jullie in contact gekomen met Doxflow?

We hebben een bid uitgezet en daarvoor bedrijven uitgenodigd die ons eerder hadden benaderd voor verkoop doeleinden. Doxflow was één van die partijen, maar in tegenstelling tot veel andere hadden zij geen agressieve benadering. Dat viel direct al op. Van de longlist hebben we een shortlist gemaakt en uiteindelijk bleven er twee partijen over. Deze twee zijn uitgenodigd voor een gesprek met onze directie. Uiteindelijk is toen de keuze gevallen op Doxflow.

Wat gaf de doorslag om met Doxflow in zee te gaan?

Om eerlijk te zijn lagen de prijzen van de meeste partijen niet ver uit elkaar. Doxflow heeft de aanbesteding gewonnen door haar service niveau en de mate van flexibiliteit. Doxflow biedt ‘dubbele service’, dat doet geen andere partij. Dit betekent dat IDTV niet alleen service ontvangt van de producent zelf maar ook van Doxflow, zodat we altijd sneller en beter geholpen worden en geen nummer zijn bij enkel één organisatie/producent. Verder was Doxflow in staat om een flexibel contract te bieden. Bij veranderende omstandigheden worden we gehoord en kunnen er zaken worden aangepast.

Hoe is het vervolgtraject verlopen?

We hebben Doxflow gekoppeld aan onze IT outsource partner waarbij zij samen de levering en installatie hebben voorbereid. De installatie was in één dag gepiept. Op een later tijdstip hebben we de software in gebruik genomen. Hierbij was Doxflow in the lead en heeft de producent de software geïnstalleerd. Na installatie kunnen gebruikers een printer naar keuze bedienen middels een eigen tag. Ook is wireless printing voor gasten mogelijk zonder tussenkomst van drivers en beschikken we over een handige en gebruiksvriendelijke rapportagetool.

Hoe ervaar je de samenwerking met Doxflow?

Wat ik fijn vind aan Doxflow is dat het geen agressieve verkopers zijn. Het zijn nette mensen, niet opdringerig. Ze denken goed mee en komen hun afspraken na. Ik kan niet anders zeggen dat wij heel tevreden zijn over de samenwerking. Het traject stopt ook niet bij de oplevering. Ook nu zijn we nog in gesprek om te onderzoeken of we nog meer verbeteringen kunnen toepassen die de werkdruk bij bijvoorbeeld onze repro-afdeling kunnen verminderen.

Tot slot

Ben je op zoek naar een betrouwbare printerpartner? Laat je goed informeren. Stel kritische vragen en kijk hoe de aanbieder reageert. Worden je vragen niet direct beantwoord? Of blijft een partij vaag? Vraag jezelf af of je met zo’n partij een langdurig contract wilt aangaan.

Kies voor een betrouwbare printerpartner met complete ontzorging, goede service en transparante facturen. Wil je weten wat Doxflow voor jouw organisatie kan betekenen? Voel onze specialisten gerust aan de tand. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Doxflow staat voor:

Persoonlijke benadering

Kwaliteits printers

Superieure service

Slimme softwareoplossingen