DoxFlow
gekke producten

Welke gek koopt deze producten/diensten nou?

Jouw product of dienst is vast te gek, maar het kan altijd gekker. Wat moet er in het hoofd van deze ondernemers zijn omgegaan toen ze hun business oprichtte? Toch bewonderen wij hun inspirerende alles-of-niets-mentaliteit. De scheidslijn tussen geniaal en ronduit gestoord is nu eenmaal dun. Dus het idee waarvoor anderen de wenkbrauwen optrekken, kan zomaar hoge ogen gooien op de markt. Lees snel verder, want deze producten/diensten zijn ongelooflijk. 

Woef-woef, waf

Snapte je niks van deze tussenkop? Dan is de BowLingual iets voor jou. Deze Japanse uitvinding uit 2002 werd gebracht als een blaf-naar-mensentaal-vertaler. Time magazine nam het op in de lijst ‘beste uitvindingen van 2002’ en de uitvinders wonnen de ‘ig nobelprijs’ voor ‘het bewaren van vrede tussen soorten’. Recensies op Amazone varieerde tussen ‘Wat een oplichterij’ en ‘Ik had geen idee dat mijn hond mij zo haatte’. Voor de nuance: de ig nobelprijs is een satirische nobelprijs voor uitvindingen die ‘eerst mensen laten lachen, en daarna nadenken’. Dat zegt vast genoeg. Overigens is er inmiddels een serieuzere variant in Europa: Inupathy analyseert via veranderingen in hartslag de gemoedstoestand van je hond, waar jij dan haarfijn op kunt inspelen.

Bèèèèst handig

Een beetje ondernemer vindt zichzelf de Greatest of All Time in wording. Ofwel: the GOAT. En ben je niet zo vol van jezelf, dan kun je altijd nog een echte geit huren bij Rent-a-goat. Ja echt, dit bedrijf uit North Carolina verhuurt geiten(kuddes) om als grasmaaier te dienen. “Geiten vervuilen niet en mesten gelijk natuurlijk tijdens het werken, ze eten alle ongewenste planten weg, zijn goedkoper dan machines en veiliger dan chemicaliën en geiten werken al langer met steden in California samen om bosbranden te voorkomen”, luidt het op de officiële website. 

What the duck?

Misschien heb je een gigantisch zwembad in de tuin, of wil je mensen op feestjes bewijzen dat je echt niet de grootste snavel hebt. Enkele jaren geleden verkocht AliExpress een acht meter (!) hoge opblaaseend op hun website. Inmiddels is het artikel weer verwijderd. Wij hoorden dat de vraag nooit groter werd dan het aanbod… we hebben dan ook geen idee waar je zo’n gigantische eend neer zou moeten kwakken.

Verbaas vriend en vijand

Zit je eeuwige concurrent je weer eens dwars? Wie zomaar prospects steelt kan de gekaatste bal terugverwachten, denkt Ship Your Enemies Glitter. Op hun gelijknamige website verkoopt dit bedrijf allerlei manieren om de draak te steken met je vijanden, of vrienden. Een glitter- of confettibom – als het maar moeilijk op te ruimen is – een ‘bag of dirt’ – je krijgt wat je bent – of een bag of dicks – nogmaals, je krijgt… – behoren tot onder meer tot het assortiment. Niemand zei dat ‘relatiegeschenken’ relaties moeten bevorderen. 

Hier ben je weg van

Stiekem weg om een surprise party te organiseren, een excuus om op te stappen van die slechte date, of heb je de printer op kantoor kapot gemaakt en niemand mag het weten? Zo’n 18 jaar geleden bestond er een bedrijf dat ‘excuusjes’ verkocht. Waar je ook een leugen voor nodig had, dit bedrijf construeerde het en diende als referentie dat die leugen waarheid was. Zo belde ze je op je rampdate om te zeggen dat je hond is aangereden door een auto, bijvoorbeeld. “Politici hebben spindoctors, bedrijven hebben advocaten en PR-afdelingen, normale mensen hebben nu ALIBI NETWORK”, kon je lezen op de website. Ze zagen iets dat iedereen wel eens nodig heeft, en boden het aan op de markt. 

Fullservice printcontract

Ook zoiets waarbij je misschien denkt: ‘welke gek schaft dit nu aan? Die printer staat ergens achter in het kantoor en niemand maakt zich er ooit druk om’. En dat is precies waarom wij doen wat we doen. Echte chaos ontstaat pas als de printer kapot is, maar dan is het al te laat. Documenten worden niet op tijd geprint voor een presentatie en hoe ga je de contracten inscannen? Doxflow verzorgt je printbehoeften tot in de puntjes. Geloof ons maar, de rotzooi die een kapotte printer achterlaat is erger dan een miljoen glitters in je tapijt. Boek snel een oriënterend gesprek, want iemand die geen printcontract aanschaft, die is pas echt gek. 

Doxflow staat voor:

Persoonlijke benadering

Kwaliteits printers

Superieure service

Slimme softwareoplossingen