DoxFlow
DSC_1512b

Vier voordelen van printer leasen

In een zakelijke omgeving wil je zorgeloos kunnen printen. Een simpele printer is vaak goedkoop in aanschaf, maar duur in het verbruik: de cartridges of toners zijn prijzig en gaan niet lang mee. En loopt het papier vast, wordt een printopdracht niet verwerkt of reageert de printer niet meer? Dan moet je ongeduldige collega’s te woord staan, lang wachten op een monteur én reparatiekosten betalen. Maar het kan ook anders: je kunt een professionele printer huren, inclusief service, onderhoud én verbruiksmaterialen. Wat zijn de voordelen?

Alles-in-één-contract

Als je een zakelijke printer huurt, kun je zorgeloos printen voor een vast bedrag per maand. In het leasecontract maak je duidelijke afspraken over de precieze voorwaarden. Zo weet je precies waar je aan toe bent, op welke service je mag rekenen en welke kosten je kunt verwachten. Wil je compleet ontzorgd worden? Kies dan voor een alles-in-één-contract, waarbij de huur van de printer, service en onderhoud én alle verbruiksmaterialen zijn inbegrepen. Je hoeft dan alleen nog papier te kopen.

Professionele printer

Een professionele printer leasen is al snel voordeliger dan je denkt. Voor een vast maandelijks bedrag beschik je over een printer van een topmerk. Met zo’n hoge kwaliteit printer kun je sneller en gemakkelijker printen en scannen, heb je meer mogelijkheden voor zakelijke documenten en profiteer je van een hogere afdrukkwaliteit. Met een leasecontract ligt een topprinter binnen handbereik. Grote kans dat je kosten zelfs lager uitvallen.

Service en onderhoud

Wil je kunnen rekenen op een goedwerkende printer? Bij een alles-in-één-contract is periodiek onderhoud én reparatiehulp inbegrepen. Door de printer regelmatig na te kijken en schoon te houden, kun je problemen met de apparatuur zoveel mogelijk voorkomen. Is een onderdeel binnenkort aan vervanging toe? Een service engineer zorgt voor een passende oplossing, al voordat zich een probleem voordoet. En ontstaat er toch een storing, bijvoorbeeld omdat het papier vastloopt? Dan heb je dankzij de serviceafspraken de zekerheid dat je snel en goed geholpen wordt, zonder voorrij- of reparatiekosten.

Flexibiliteit voor je onderneming

Groeit je bedrijf, verandert je strategie of bied je nieuwe diensten aan en heb je behoefte aan een andere printer met meer mogelijkheden? Als je een printer huurt, dan ben je vaak flexibel. Wil je de huidige printer bijvoorbeeld omruilen voor een exemplaar dat beter aansluit bij de nieuwe aanpak van jouw organisatie? Vraag naar de mogelijkheden om het contract op te schalen. Zo groeit je printer altijd met het bedrijf mee.

Meer weten?

Wij zijn Doxflow, dé professionele printerpartner voor iedere organisatie. Wij gaan voor écht goede oplossingen, perfect afgestemd op de wensen van jouw bedrijf. Denk je dat leasen ook bij jouw bedrijf past? We bieden je graag een offerte op maat aan. Neem contact op en ontdek onze persoonlijke benadering.

Doxflow staat voor:

Persoonlijke benadering

Kwaliteits printers

Superieure service

Slimme softwareoplossingen